Люблю російську: акторка, яка народилася в Донецьку, публічно підтримала окупантів

Ольга Ломоносова народилася в Донецьку, але підтримує війну, яку розв’язала Росія.

Російська знаменитість, акторка з популярного російського серіалу "Не родись красивою" Ольга Ломоносова, що народилась в Донецьку, висловилась про військове вторгнення терористичної РФ на Україну.

 Люблю російську: акторка, яка народилася в Донецьку, публічно підтримала окупантів

Ольга Ломоносова (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє пропагандистське видання Стархіт, зірка розповіла про свою сестру, яка залишилась в Україні. Так само, в Україні тепер мешкає рідна тітка Ломоносової, а в Донецьку залишивсь працювати рідний брат, сім’я якого знаходиться в Ростові.

Ольга Ломоносова каже, що вимушена розлука з близькими переноситься нею важко.

"Ми всі роз’єднані: і до Києва не доїхати, ніхто мене туди й не пустить. Сестру не побачити. Загалом, боляче, складно — ніби порізали на шматочки", — переживає акторка.

Ломоносова додала, що не веде конфліктів зі своїми родичами на політичні теми, бо вони солідарні. "З родичами у неї немає політичних розбіжностей, чого не можна сказати про друзів, у цьому відношенні вона вважає себе "проклятою". Проте Ольга намагається зберегти стосунки з дорогими людьми і не обговорювати конфліктні теми", — стверджує видання, зазначаючи між рядків, що рідні знаменитості і вона сама підтримують військове вторгнення РФ в Україну.

Акторка окремо виділила свою любов до Москви. "Незважаючи на те що я не корінна москвичка, дуже люблю Москву. Іноді страшенно від неї втомлююся, а повертатися сюди мені подобається. І мама тут, я не зможу її залишити. Я люблю російську мову, відверто кажучи, і не знаю іншої", — завершила Ольга Ломоносова.

Нагадаймо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський співак та Народний артист України заявив, що готовий вбивати українців. Олександр Малінін, що також має звання народного артиста України, втрапив в гучний скандал: його звинувачують в антипатріотизмі, еміграції та відсутньої чіткої позиції з приводу кривавого військового вторгнення, яке РФ почала проти України.

Wiki