Суддя Олег Глуханчук купив своєму синові інвалідність для виїзду за кордон

Пам’ятайте гучний скандал зі списками білих-квитків, які перетинали кордон.

Незабаром буде новий список, щоправда, «інвалідів». Як виявилося багато знаменитих сімей спіткала «біда», перший погляд сильні та здорові батьки та сини раптово стали інвалідами 2 групи.

Ви вже вибачите за такий гумор, але це не було б смішно, якби не було так сумно. Ті в кого реальні свідчення отримання відстрочки від мобілізації, що неспроможні її отримає, оскільки немає можливості відкупитися від ТЦК. Зате є небожителі… сьогодні про нього з них.

Є в Одесі колишній голова Одеського окружного адміністративного суду Олег Глуханчук. Це той самий Глуханчук, який був пов’язаний з «королем» одеської контрабанди Вадимом Альперіним. Так от Глуханчук має сина Максима 1993 року народження. І ось Максим Олегович став непридатним до проходження військової служби ще в серпні 2022 року. Разом із Глуханчуком молодшим непридатними для служби стало ще кілька десятків людей. За кілька місяців у родичів одеських поліцейських, суддів та комерсів діагностовано черепно-мозкову травму. Тішить одне – пацанів розвели і документи їм зробили ліві.

Добре одеські правоохоронці схему накрили. Так, що родина Глуханчуків може порадіти, що здоров’я у сина, швидше за все, відмінне.

Детальну схему та список осіб Ірочка звичайно ж опублікує. Чекаємо на відпрацювання.

Злі язички кажуть, що Максим Глуханчук перебуває в Іспанії, живе неподалік сім’ї колишнього військкома Борисова. Старший Глуханчук посилено продає активи.

Wiki